restaurant A2

Onderweg een hapje eten

Wanneer je onderweg bent wil je toch even lekker eten, of dit nu een snelle hap is of een uitgebreid diner. Bij restaurant A2 heb je namelijk de keuze voor een lunch of een heerlijk diner in de avond, een ding hebben zij gemeen met elkaar. Alle gerechten op de kaart zijn huisbereide gerechten, zo weet je zeker dat je altijd een heerlijke verse maaltijd op tafel krijgt. De sfeer en het interieur van het restaurant nodig je direct uit om er naar binnen te lopen en plaats te nemen.

restaurant A2

Een echt ouderwets gezellig eetcafe

Het dorpje waar het eetcafé is gevestigd is een gezellig klein dorpje, precies een perfecte locatie voor deze ouderwetse eetgelegenheid. Zoek je een restaurant A2 waar je echt lekker en gezellig kunt eten moet je hier zijn, een mooi interieur met een stukje nostalgie aan de muur. Prachtige bar met comfortabele stoelen en tafeltjes waar je aan kunt zitten, in de zomer is het terras buiten geopend zodat je kunt genieten van de sfeer in het dorp.

restaurant A2

Lunch en diner

Ook als je gewoon even lekker een uitsmijter wilt scoren ben je aan het goede adres bij restaurant A2. Na het diner even een drankje drinken hoort er natuurlijk ook bij, neem plaats aan de bar. Gratis wifi als je nog even moet werken, of je nu alleen komt of je komt met een groep iedereen is welkom. Eetcafe de Zwaan is voor iedereen, jong en oud voelt zich welkom in dit gezellige restaurant met heerlijk eten en drinken.