Koffie brouwen

Beste niet-elektrische brouwers

Hoe zit het met uw behoefte om een kopje koffie te brouwen, zonder in te pluggen? Voordat elektrische thuis brouwen de norm was, werd de overgrote meerderheid van de koffie gemaakt met de hand, op kachel toppen, of met warm water en een aantal zorgvuldig gekalibreerde giet handelingen. Het zal u verrassen om te leren dat u nog een fantastische kwaliteit kop koffie kan krijgen zonder schakelaars te draaien, die van pas kunnen komen wanneer u reist (of als u enkel op uw energierekening wilt besparen).

Geweldige koffie percolators

Fans van klassieke tv-programma’s zoals Mad Men kunnen hebben gemerkt dat er een borrelende koffiepot op het fornuis in de keuken scènes staat. Dat is een koffiepercolator, die nog steeds een favoriete manier voor veel koffiedrinkers is (vooral in Europa) en een rijke proeverij is als het gaat om een vers gebrouwen kopje koffie. Ze zijn ook een geweldige keuze voor kleine keukens van kantoren, evenals voor reizen, omdat ze weinig ruimte in beslag nemen en gemakkelijk zijn in te pakken. Er zijn natuurlijk talloze koffiemachines voor koffie op kantoor maar een koffie percolator is een echte troef als je bijvoorbeeld een klant een goede impressie wilt geven.

Top Franse pers koffiezetapparaten

Veel koffieliefhebbers zullen hun mening delen dat de Franse perskoffie de beste is. Franse pers koffiezetapparaten zijn eenvoudig te gebruiken en ook aantrekkelijk, betaalbaar en klein genoeg om gemakkelijk op te slaan in uw keuken of een koffer. 

Het opslaan van uw koffie

Hoe moet u uw koffie bewaren om deze langer vers te houden? Is de vriezer echt de beste plek? Maakt het een verschil of het pakket open of ongeopend is? Het is zeker belangrijk hoe u uw koffie opslaat, lees de verpakking goed door voordat u een beslissing maakt.

Wat niet te doen

Soms tijdens het koffie brouwen, zoals in het leven, weten we niet wat te doen en dat is net zo belangrijk als weten wat wel te doen. Wordt opgeleid en voorkom dat thuis koffie brouwen een ramp wordt door een cursus te doen.

Bron: giocoffee.nl 

Een gedachte over “Koffie brouwen

Geef een reactie