friet kar

Een patatkraam aan huis voor je feest? Dit zijn de opties

Geef je een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Je wil dan ongetwijfeld je gasten verrassen met een fantastische partij. Daar hoort ook nog goed eten bij. De patatkraam aan huis is razend populair en maakt elk feestje helemaal af. 

Er zijn veel verschillende soorten patatkramen aan huis waar je uit kunt kiezen. Hieronder bespreken we er een paar om jou inspiratie te geven.

Zomeractie

De traditionele patatkraam

Natuurlijk kun je gaan voor ‘gewone’ Hollandse friet. Gewoon friet met mayonaise, niets meer en niets minder. Je weet dan in ieder geval zeker dat al je gasten het lekker vinden. Bovendien is het goed voor je budget.

Groentefrietjes en gezonde opties

Je kunt ook kiezen voor een patatkraam met een meer uitgebreid assortiment. Bijvoorbeeld een patatkraam die ook groentefrietjes kan maken, of misschien wel een groenteburger. Ook een patatkraam met vegetarische opties is fijn voor de gasten die geen vlees eten. 

Frietjes met een twist

Er zijn ook frietkramen waar ze friet maken in een heel speciale vorm. Bijvoorbeeld Mexicaanse stijl, met zure room, guacamole en mais. Dat is weer eens iets anders! Er zijn ook frietkramen waar ze gedraaide aardappel op een stokje serveren. 

feestje vieren

Voor de kids

Wanneer je een feestje organiseert voor kinderen dan zorg je natuurlijk ook nog voor een spectaculaire aankleding. Wanneer je een patatkraam aan huis huurt voor een kinderfeestje, dan krijg je daar vaak ook de leukste verpakkingen bij en als je mazzel hebt ook nog een ijsje. Leuk voor de kids en lekker makkelijk voor jou!