AFGELOPEN: WIN: 2x De Godinnentest en De Godinnenwraak

Sara_Miller_Age_21_Silhouette_Birthday_Card__01662.1375550980.900.900Ja, daar is ie dan. Sommigen van jullie wisten het misschien al wat eerder. Maar hier is mijn eerste, enige echte winactie! Die ik mag organiseren samen met Harlequin. Super tof dus. Ik wil graag mijn verjaardag nog een beetje vieren met jullie, al is dat ook alweer een tijdje terug namelijk 22 juni. Ik werd toen 21 jaar, dus officieel helemaal volwassen enzo, je weet wel dat gedoe. Maar beter laat dan nooit! Ik mag twee keer een boekenbundel weggeven met daarin De Godinnentest en De Godinnenwraak door Aimée Carter. Ik heb ze zelf helaas nog niet eens gelezen, maar ze lijken me echt heel erg leuk en staan al een tijdje op mijn to-read lijstje.

young-adult-4-aim_e-carter-de-godinnentestDe Godinnentest:

Het is een test die nog geen enkel meisje overleefd heeft.
En nu is de beurt aan Kate…

Kate is alleen met haar moeder opgegroeid. Maar nu is haar moeder ernstig ziek, en niets kan haar nog redden.

Dan ontmoet ze Henry. Hij beweert dat hij de god van de onderwereld is en doet haar een bizar voorstel: als zij naar zijn landgoed komt en zeven testen aflegt, kan ze niet alleen onsterfelijk worden, maar ook een heuse godin en… zijn bruid.

Kate is ervan overtuigd dat hij getikt is, tot ze hem een meisje tot leven ziet wekken. Zou hij toch de waarheid spreken, en belangrijker: zou hij ook haar moeder kunnen redden? Want in dat geval is ze tot élke test bereid!

Alleen… wat als het haar niet lukt?

Cover-De-GodinnenwraakDe Godinnenwraak:

Hoe cool is het als je door de goden onsterfelijk bent gemaakt? In De Godinnenwraak ontdekt Kate echter dat een leven samen met Henry, de machtige koning van de onderwereld, absoluut niet makkelijk is. En dat heeft alles te maken met een beeldschone rivale en de wraak van een godin…

 

En het toffe is dat binnenkort (19 augustus) deel 3 alweer uitkomt, ik loop duidelijk achter met deze geweldige serie boeken. Klik hier om alvast een voorproefje te lezen van Het Godinnenoffer.

Deze boeken zijn natuurlijk prachtige weggevertjes maar wat moet je nou doen om kans te maken op deze geweldige boeken?

-> Volg Tea Time Books op Bloglovin’ en like dit bericht.
-> Like Tea Time Books op Facebook
-> Like Harlequin – Young Adult op Facebook

Wil je meer kans maken, volg dan onderstaande instructies op:
-> Volg mij op Twitter (@ElizzaTweet) en RT het bericht met de onderstaande afbeelding. (Je mag ook de afbeelding opslaan en op Twitter posten met mij als mention)
-> Deel dit bericht vanaf de Facebook-pagina van Tea Time Books.

En tot slot, comment hieronder eventjes dat je hebt meegedaan en op welke manieren. Dan heb ik gelijk je e-mail adres om contact op te nemen met de winnaars.

Meedoen kan tot 25 juli en dan krijgen de winnaars bericht of ze hebben gewonnen, ook worden ze vermeld op de website.

Voor vragen en de voorwaarden vul mijn contactformulier in op de website.

winactie

 

41 reacties

 1. Hey,
  wat een super leuke actie!
  Ben al een tijdje erg nieuwsgierig naar de boeken, dus ik dacht: ik waag eens een kans 😉 Leuk!

  Ik heb met alle acties meegedaan.
  En nu maar duimen… 😉

  Veel succes met deze win-actie! 🙂 En een fijne “na-verjaardag” nog gewenst, dan, hahaha!

 2. Ik heb meegedaan via bloglovin en via twitter! Ook heb ik jullie geliked op facebook (:

  Leuke giveaway! En super leuk blog; dat ik hem nog niet eerder had ontdekt is me een raadsel!

 3. Zal ik je dan ook maar een beetje laat feliciteren? 😛 En hoe voelt t nou om volwassen te zijn?

  Overigens, ik doe graag mee en heb alle stapjes gevolgd 😛 Facebook zelfde naam, twitter @kwetterelfje 🙂

  Het lijken me super boeken 🙂

 4. Hoi,nog gefeliciteerd.
  Ik heb meegedaan door de foto te delen,je te volgen op bloglovin,je foto daarop te liken,je te volgen op facebook en harlequin te volgen op facebook (maar die volgde ik al) alvast bedankt 🙂

 5. Alles gedaan behalve delen op Facebook, ik heb via een vriendin gehoord over deze boeken en ik wil ze dus ook heel graag lezen maar ik vind ze nergens, dus deze actie is wel leuk 😀

 6. Wat een gave winactie. Heb hele goede verhalen gehoord over deze boeken. Ben er wel heel erg benieuwd naar! Dus waag graag een kansje!

  Natuurlijk heb ik alles gedaan wat er gedaan kon worden. 🙂

 7. > Volg Tea Time Books op Bloglovin’ en like dit bericht.
  Check
  -> Like Tea Time Books op Facebook
  Nog een keer check
  -> Like Harlequin – Young Adult op Facebook
  En check!

  Verder volg ik je op Twitter (al deed ik het al) en heb ik de afbeelding geplaatst.
  Ook heb ik het bericht over de winactie op Facebook gedeeld (openbaar als het goed is)

 8. Ik doe graag mee, deze boeken staan al erg lang op mijn TBR-lijst. Super toffe actie!

  Ik heb op alle mogelijke manieren meegedaan 😉

 9. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, met zo’n mooie leeftijd mogen late felicitaties vind ik.

  Ook ik ben erg benieuwd naar deze serie en heb op alle manieren mee gedaan aan de winactie.

 10. Wat een onwijs gave actie! Ik heb al een aantal keer met deze serie in mijn handen gestaan maar nooit heb ik hem durven kopen omdat ik niet zeker weet of het wat is. Maar na het nog een keer lezen van de samenvatting lijkt het mij een gave serie. Ik maak dan ook graag kans! Ik heb alles gedaan om kans te maken ook de extra dingen.

 11. Wat een super toffe actie Marlies en nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 21 lijkt me een aparte leeftijd om te worden, hihi.
  Ik doe graag mee aan deze actie. Ik heb al veel goede gehoord over deze boeken maar zie ze eigenlijk nooit in de winkel liggen :(. Ik maak dus graag kans en ga al deze dingen doen!!!!

 12. Super win actie!
  Ik heb alle fb pagina’s geliked en het bericht gedeeld. Ook heb ik je op Twitter en bloglovin gevolgt en het bericht geretweet.

  Op alle manieren die vermeld staan dus meegedaan ☺

 13. Deze boeken staan al een tijdje op mijn verlanglijst.
  Ik doe dus graag mee aan deze winactie !
  Ik like alles en heb gedeeld op facebook.
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 14. Ha Marlies! De godinnentest! Het lijkt wel alsof ik heel veel ongeluk heb met dat boek. Ik had er een maar die was door mijn broertje in het water gevallen. Een vriendin vond hem voor 3,50 op een boekenmarkt maar ik reageerde nét te laat op whatsapp. Nu nog maar een poging! Ik heb aan alles meegedaan om te winnen, hopelijk is het 3x scheepsrecht :)!!

 15. Volg je op bloglovin, like het artikel, like je FB page, like Harlequins FB page en heb via whatsapp en massa bericht aan iedereen gestuurd hierover (omdat ik geen Twitter heb 🙁 )

 16. Ik heb alles gedaan 😀 Ik ben zo benieuwd naar deze serie! Hij staat al zo lang op mijn wishlist maar ben er nog nooit aan toegekomen eigenlijk :c

 17. Ik heb op alle manieren meegedaan overigens, behalve het retweeten. Ik ben niet zo’n twitter aar en weet echt niet hoe dat moet haha, grrrom! Nu maar hopen dat al het andere voldoende is, ik volg je iig wel op Twitter! 😉

 18. Ik heb op deze manieren meegedaan:
  > Volg Tea Time Books op Bloglovin’ en like dit bericht.
  -> Like Tea Time Books op Facebook
  -> Like Harlequin – Young Adult op Facebook

  Hopen maar op die boeken voor tijdens de vakantie 🙂

 19. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke actie! Ik heb alle onderdelen gedaan, ook de extra. Graag maak ik kans op deze boeken! ((@)TurtleBookwurm)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *