AFGELOPEN: Tea Time Books is jarig en trakteert

1jaar

De winnaar van de winactie is Dominique, zij heeft een mail ontvangen.

Vandaag, een jaar geleden begon ik op dit domein Tea Time Books een stap die ik allang wou gaan maken en nu had ik die kans. Met wat hulp zette ik dit neer en nu heb ik best wel goed bezocht blog, fantastische contacten opgebouwd en natuurlijk ben ik trots op het resultaat tot nu toe. Daarom wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor dit alles, want zonder mijn bezoekers had ik dit niet zo neer kunnen zetten. Ik ga zeker nog lang door met dit blog, tenminste dit ben ik sowieso van plan. Mijn domein heb ik verlengd met vijf jaar, dus deze website blijft sowieso nog vijf jaar online! Is dat geen feest?

Maargoed, om niet teveel om de hete brij heen te draaien ga ik natuurlijk ook een cadeautje weggeven. Ik heb een soort goodiebag samengesteld met leuke en lekkere dingetjes en jij kan dit winnen! Je hoeft alleen maar een felicitatie comment hieronder achter te laten en je dingt al mee met dit hebbe-pakketje. Natuurlijk vind ik het wel leuk als je dit op een originele manier doet, maar iedereen kan meedoen! Als je even je e-mailadres erbij invult kan ik contact met je opnemen als je hebt gewonnen.

Wat zit erin? Deurhanger, drie boekenleggers (twee proefversies die ik zelf heb gemaakt), led-boekenlampje, notitieboekje met 3D-effect, Kinder chocolade en het boek Younger van Pamela Redmond Satran.

*Deze winactie is alleen geldig in Nederland. Als je uit BelgiΓ« komt kun je meedoen, maar betaal je wel de meerpijs in verhouding met Nederland. Deze winactie loopt tot en met 1 mei 2015, daarna kies ik een winnaar en wordt het naar je opgestuurd. Winnaar moet binnen 7 dagen reageren, zo niet dan wordt er een nieuwe winnaar verkozen.

IMG_20150410_161601

56 reacties

 1. Jeeeej gefeliciteerd! Ik volg je nog niet lang genoeg om je echt orgineel te feliciteren. Heb pas net het echte boekbloggen ontdekt πŸ˜‰

 2. Gefeliciteeeeeerd! πŸ™‚
  Ik hoop dat je zeker nog 9 jaar door gaat met bloggen en ik je dan op je 10-jarig jubileum weer kan feliciteren!
  Ga lekker door met het schrijven van mooie recensies en leuke blogjes!

 3. Van harte gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog. Op naar de 5 jaar en dat gaat je vast en zeker lukken πŸ˜‰ Ben geregeld te vinden op je blog en je site op FB en is iedere keer weer genieten van je recensies. Ga zo door !!!
  Leuke goodiebag heb je samengesteld πŸ˜‰

 4. Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig Blogbestaan! En vanaf deze plaats wens ik je nog vele leuke jaren toe πŸ™‚ Ik ga er vanavond een stukje taart op eten πŸ˜€

 5. Van harte gefeliciteerd, nog vele jaren blogplezier. Ik blog in juni/ juli een jaar. Ik zal gelijk de datum van mijn eerste publicatie eens opzoeken. Wat een leuk pakket en fijn dat je het met ons wilt delen

 6. Gefelici-boek-flapstaart! Je bent al gewoon een heel jaar bezig. Echt heel vet! Mogen er nog veel stukjes komen! Interessante boeken en al dat soort dingen… en gaaf dat je je blog met vijf jaar hebt verlengd!

  Voor nog 1 keertje: gefelici-boek-flapstaartβ™‘β™‘β™‘β™‘
  Kusjes β™‘

 7. Gefeliciteerd 1!! Ik ben heel blij om te lezen dat je sowieso lekker nog vijf jaar blijft! Ik vind het altijd heerlijk om posts te lezen van je. Ga lekker door!!!!

 8. nou ik val wel met mijn neus in de boter. Ik volg je net en nu al een winaktie. Yeah! Van harte gefeliciteerd en ga zo door.

 9. Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan en dat jij en wij de komende 5 jaar net zoveel plezier aan je blog mogen beleven als afgelopen jaar!

 10. Van harte met je eerste jaar blog. Altijd weer leuk om jou reviews te lezen en zo ideeΓ«n op te doen om de keeshonger hier thuis te stillen. Ga zo door de komende jaren, ik blijf je volgen.

 11. Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Op naar de volgende vrolijke jaartjes! Wat een superleuke winactie heb je er van gemaakt zeg, ik vier je feestje graag mee hoor! Echt een leuk pakketje, waar ik dolgraag een kansje op maak! Fijn weekend, groetjes ilsiee

 12. Tja, een onvoldoende voor originaliteit…. Ik ben daar niet zo goed in. Dus gewoon “van harte gefelciteerd” en ik maak graag kans op dit pakketje.

 13. Van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Op naar nog vele jaren en verjaardagen! Vooral je eigen ontworpen boekenleggers vind ik super, waar of hoe heb je ze ontworpen?

  1. Hallo Astrid, super bedankt voor je felicitaties. Ik ontwerp ze zelf met Photoshop! Ik ben van plan nog een post te maken waar je de boekenleggers kan downloaden!

 14. Er is er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is zij! Dat vinden de boekenwumpjes heel prettig ja ja en daarom lezen wij wij wij, wij lezen dit blog nog lang hoera hoera, wij lezen dit blog nog lang hoera hoera, wij leeeezen dit blog nog lang hoera hoera.
  Ai ai ai en we zijn zo blij want Tea time books is jarig en dat vieren wij!!

  Hoera hoera is de koffie nog niet klaar , nee nee nee nee geef me dan een kopje…. TEA TIME BOOKS!!!

  – Even complimenten aan mijn gekke brein voor deze gweldige songtekst.

  Super gefeliciteerd met het eenjarige bestaan van dit tegekke blog! Mijn 2 liefdes zijn thee en boeken dus ik vind echt geweldig! Ik hoop dat je nog heel veel gaat posten op je blog want ik zou nog wel meer van je willen lezen!

  Nou ik pak even een kopje thee en een cakeje om de verjaardag te vieren! Neem jij der ook nog eentje? Of heb je al een hele taart op!!

  Liefs, Dominique

  ( p.s. Ik doe zeker mee met de winactie!! )

 15. Hee Marlies,

  Blog je al een jaar? Waar blijft de tijd! Het lijkt als de dag van gisteren dat ik hier voor het eerst een kijkje kwam nemen.

  Je schrijft heerlijk, dus ik hoop dat je die vijf jaar met net zo veel gemak vol maakt als het afgelopen jaar en dat je besluit om er zeker nog eens zo veel jaren aan vast te plakken.

  Want mijn blognaam verraadt het al: ik houd ook van thee en boeken! Nou ja, dat van die boeken komt niet helemaal terug in de naam (maar des te meer op mijn blog). Ik vind het dus helemaal geweldig om te horen dat je sowieso nog vijf jaar doorgaat.

  Van harte gefeliciteerd met je eerste jubileum en dat er nog veeeeeele mogen volgen!

  Groetjes, G

 16. Van harte gefeliciteerd met dit 1-jarige bestaan! Door jouw blog word ik altijd gestimuleerd om er weer eens een boek bij te pakken. Zo fijn! Nog vele jaren πŸ™‚

 17. Hoi, Gefeliciteerd met je eerste blog jaar en dat er maar veel jaren en leuke recensies mogen volgen !! en de goodiebagg is erg leuk , maak heel graag een kans !!

 18. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Super leuk dat je jezelf het domein voor vijf jaar cadeau hebt gegeven! Heerlijk genieten van alle komende dingen! Ik wens je nog vele leuke en bijzondere blogervaringen en boeken om van te genieten! Graag waag ik een kansje voor dit leuke pakketje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *