Ik ben weer terug van weggeweest!

Beste lieve lezers,

Het is gewoon bijna een jaar stilgeweest op Tea Time Books. Ik heb namelijk een enorme leesdip gehad en er zijn ontzettend veel dingen tussen gekomen waardoor ik geen tijd of zin had om te lezen. Ik heb sinds september eindelijk weer een baan, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik werk momenteel bij een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland en vind het gelukkig fantastisch. Tevens ben ik in de tussentijd verhuisd! Ik ben gaan samenwonen in Leeuwarden met mijn lieve vriend Daniël. Dus nu ben ik mijn ouderlijk huis uit in Joure. Een nieuwe start dus.

Nu bijna een jaar later ben ik eindelijk weer aanwezig en heb ik alles weer een beetje op een rijtje. Ik lees nu eindelijk ook weer eens. De verhuisdozen met boeken staan nog in de hoek, maar dat is mooi excuus om weer eens een nieuw boek te kopen.

Jullie kunnen weer recensies verwachten, maar ook af en toe een leuk artikel en natuurlijk weer de welbekende bookhauls die lang zijn weggebleven :).

Ik hoop jullie weer vaak te gaan zien en als je suggesties hebt meldt het vooral. Enjoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *