Recensie: Shopaholic zegt ja – Sophie Kinsella

shopaholic3Titel:Shopaholic zegt ja (deel 3 van Shopaholic)
Originele titel: Shopaholic ties the knot
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschenen: 2003
Genre: chicklit, romantiek
ISBN: 9789044346176
Koop dit boek op Bol.com

En alweer het derde deel van deze super leuke boeken serie. Elke keer als ik naar de bieb ga tegenwoordig, haal ik weer een nieuw deel op. Ik vind ze zo leuk en gek dat ik ze nog niet eerder ontdekt heb. En in dit deel gaat Becky trouwen!

Deel 3 van de fantastisch leuke Shopaholic-reeks. Becky gaat trouwen! Becky Bloomwood gaat trouwen. Maar dat wordt een hele heisa. Met de jurk! De cadeaus! De gasten! En natuurlijk ook de moeder en de schoonmoeder… Becky vindt New York prima: ze kan de hele dag ‘shoppen’ en krijgt er nog voor betaald ook! Ze woont met Luke in een deftig appartement en ze hebben zelfs een gezamenlijke bankrekening, al is Luke het niet altijd eens met haar huishoudelijke uitgaven. Als Luke Becky ten huwelijk vraagt, krijgt ze het plotseling druk. Met jurken passen, schoenen, hoeden, lingerie en nog veel meer. Het nieuwste Shopaholic!-boek over de koopverslaafde Becky. Nog leuker dan shoppen zelf!

Dit deel vond ik helaas iets minder leuk dan de voorgaande delen. Dus ik hoop dat de delen die hier na komen een stuk beter zijn. Het blijft naar mijn mening net iets te veel hangen in de herhaling. Net alsof Sophie Kinsella even geen inspiratie meer had, maar toch een derde deel wou schrijven. Heel leuk, maar het boek is dan net iets te dik voor alleen een huwelijk. Ik vond het echt tegenvallen. Maar ik hou van Becky, dus dat gaf nog een ster extra.

Beoordeling: ★★★

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *