Recensie: Shopaholic in Alle Staten – Sophie Kinsella

shopaholic2Titel:Shopaholic in Alle Staten (deel 2 van Shopaholic)
Originele titel: Shopaholic Takes Manhattan
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: Dutch Media Books
Verschenen: 2010
Genre: chicklit
ISBN: 9789044346169
Koop dit boek op Bol.com

Ik was helemaal blij met Shopaholic deel 1, dat ik toen ik weer naar de bieb ging het tweede deel maar mee nam. En wat is het weer een topper. Ik heb echt genoten van dit tweede deel van Shopaholic.

Het leven is heerlijk, vindt Becky. Ze heeft al haar schulden afbetaald en carrière gemaakt en ze is vastbesloten voortaan alleen te kopen wat ze echt nodig heeft. Alhoewel… die nieuwe broek is pure noodzaak en die tas eigenlijk ook. De rekeningen belanden in de la, die kloppen toch niet. Becky heeft nu geen tijd om zich daarmee bezig te houden. Haar vriend Luuk moet voor zaken naar Amerika. En zij mag mee! Hello New York, here I come. Op naar de opera en het museum. Maar eerst naar het winkelwalhalla op Fifth Avenue, naar Saks en Bloomingdale’s, Prada. Overal is het uitverkoop. Voor ze het weet is Becky weer veel te ver gegaan…

Ow, wat heb ik weer vaak hardop moeten lachen met dit boek. Ik hou van deze serie, echt oprecht. Het is zo heerlijk luchtig en gewoon lekker recht voor zijn raap. Becky weet stiekem best veel, maar wil het niet uiten of doet gewoon net alsof ze dingen niet weet. Want ja, ze wil gewoon liever winkelen en geef haar eens ongelijk. Ik vind de boeken echt zo leuk, de humor, de beschrijvingen van winkels, kleding, schoenen, etc. Een heerlijke chicklit en Sophie Kinsella is er echt goed in. Bij dit soort boeken hoef je niet na te denken en blijf je ook niet met een bepaalde emotie achter, behalve dan met een lach op je gezicht. Soms is het wel wat van hetzelfde, maar dan komt er net op tijd een twist wat het weer uit die sleur haalt. Lekker tussendoortje en ook een heerlijke afsluiter van al mijn gelezen boeken van 2014, tot volgend jaar!

Lees hier de recensie van Shopaholic deel 1.

4ster

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *