Recensie: Opnieuw Verliefd – Abbi Glines

opnieuwverliefdTitel: Opnieuw Verliefd (deel 4 van De Verboden Vrucht)
Originele titel: Rush Too Far
Auteur: Abbi Glines
Uitgever: Karakter Uitgevers
Verschenen: 2015
Genre: roman, romantiek, erotiek
ISBN: 9789045205304
Koop dit boek op Bol.com

Apart om dit gehele verhaal van een andere kant te zien, namelijk van Rush zijn kant. Ik werd wel nieuwsgierig. Dus ik begon aan dit alweer vierde deel van De Verboden Vrucht-serie.

In Bijna verliefd, het eerste deel in de Verboden vrucht-serie, liet Abbi Glines ons kennismaken met Rush Finlay, de charmante zoon van een bekende rockster, en Blaire Wynn, een onbeschreven blad dat in haar pick-up rechtstreeks vanaf het platteland het luxe resort Rosemary Beach binnen was komen rijden.
De twee werden door het plotselinge en verrassende huwelijk van de moeder van Rush en de vader van Blaire onder een dak verenigd, maar konden elkaar niet luchten of zien. Er was echter maar een zomer nodig om daar verandering in te brengen…
Na het wereldwijde succes van Bijna verliefd en de twee daaropvolgende delen, Nooit verliefd en Voor altijd verliefd, gaat Abbi Glines in Opnieuw verliefd terug naar het begin. Bijna verliefd was het verhaal van Blaire. Nu is het Rush die zijn kant van het verhaal vertelt.
Dus eigenlijk gaat Opnieuw Verliefd terug naar de roots van het oorspronkelijke verhaal. Is dat echt nodig?, vroeg ik me daarom af. Maar toch is het leuk om dit boek te lezen, al zie ik het meer als apart onderdeel van De Verboden Vrucht-serie. Het was een leuk boek die ik zo uit had. En sluit niet heel erg aan op het laatste deel, omdat dit uit een ander perspectief werd geschreven. Soms wel wat saai door het gedrag van Blaire die we inmiddels al door en door kennen, daarom vond ik Rush ook wel eens leuk. Hij is wat volwassener qua gedrag. Toch vind ik dit boek wel beter dan deel 3, het werd namelijk iets te langdradig en ook was ik het gedrag van Blaire een beetje zat. Maar dit deel is wat vernieuwender en ik vond het boeiender om te lezen.
Beoordeling: ★★★

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *