Recensie: Nude Audio Move S

Een aantal weken werd ik opnieuw gevraagd door GSMpunt.nl om een recensie te schrijven van dit keer een bluetooth speaker. Eerder schreef ik ook een recensie van de Jabra headset. Zelf gebruik ik nooit speakers voor mijn telefoon, maar waarom eigenlijk niet? Ik had dus zeker verwacht dat dit speakertje een boost zou geven aan het geluid dat mijn telefoon geeft. En dat het een betere ervaring zou opleveren. IMG_20151106_154930

De speaker zit verpakt in een klein doosje die bijna even groot is als de speaker zelf. Ik moet zeggen dat het degelijk verpakt is, ondanks dat het zo klein verpakt is er wel gedacht aan bescherming van de speaker. Door kussentjes te gebruiken. Ook kun je doosje gemakkelijk bij de speaker bewaren, wat ik nu dus zelf ook doe. Ook staat er op vermeld hoelang hij mee zou moeten gaan op de accu, dit is overigens 24 uur. En dat het via bluetooth werkt. De kleur spreekt me ook wel aan. Wie houdt er nou niet van mintgroen tegenwoordig. Ik wel!

collage1Onder het plankje waar de speaker op rust zit een ruimte waar de boekjes, het kabeltje en stickers verstopt zitten. Ik moet zeggen dat de speaker er erg goed uit ziet. De vormgeving is erg strak en het is gemakkelijk mee te nemen. De kleuren zijn leuk en het touwtje die eraan zit is ook erg praktisch. Ik heb het idee dat deze speaker ook wel wat kan hebben als ik naar de bouw ervan kijk. Het voelt aan als rubber. In de handleiding staat echter dat de speaker totaal niet tegen vocht kan. Dat vind ik eerlijk gezegd een beetje een gemiste kans. Dit had erg makkelijk geweest voor in de badkamer bijvoorbeeld. Ik snap dat het niet tegen water kan, maar zelfs een beetje vocht is al gevaarlijk en daardoor zou deze kunnen vonken. Een risico die ik liever niet riskeer.

Het juiste kabeltje zit erbij om hem op te laden. Dit kan via de PC, maar ook met een stekker via het stopcontact. Die moet je dan wel even hebben trouwens, maar met de telefoonladers van tegenwoordig is dat ook een makkelijke manier om aan te komen. Als je hem aanzet zie je twee lampjes branden. Een blauwe en een groene. De blauwe geeft de bluetooth aan en de groene of hij aanstaat. De knopjes zijn gemakkelijk in te drukken en zitten in het rubber mee. Als je hem aan zet druk je eenmaal op de bluetooth knop. En hij zou dan vindbaar moeten zijn in bijvoorbeeld je telefoon. En inderdaad het werkt erg snel. Mijn telefoon (Nexus 5) had het apparaat snel gevonden en schakelde er meteen op over.

IMG_20151106_155058Maar hoe vind ik het geluid van deze speaker? Eerlijk gezegd vind ik het echt een goed geluid hebben, vooral als er wat meer bas in een nummer zit, hoor je het goed. Het kleine dingetje vult mijn hele kamer met muziek wat erg handig is. Je kan YouTube gebruiken, je eigen playlist of Spotify, alles is mogelijk met deze bluetooth speaker. Het bevalt me dus erg goed en ik gebruik hem vaak. Ook kan het handig zijn om te gebruiken op de fiets in plaats van oordopjes aangezien dit erg gevaarlijk kan zijn in het verkeer. Niet dat je deze dan knoerthard moet gaan zetten, maar zo hoor je nog wel alles om je heen en hij zou in je jaszak kunnen passen.

Deze speaker kost €39,95 en is verkrijgbaar bij gsmpunt.nl, naast deze leuke bluetooth speaker hebben ze ook meer keuze in speakers. Maar je kan er ook terecht voor andere accessoires voor je telefoon of opladers! Die van mij zal ik veel gebruiken in mijn slaapkamer en als ik eens ergens heen moet. Als ik nou straks kan autorijden zal ik hem misschien naast me leggen, omdat deze heerlijk de gehele auto kan vullen met muziek.

Beoordeling:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *