Recensie: Je had maar één taak

jehadmaareentaakTitel: Je had maar één taak
Originele titel: Je had maar één taak
Auteur: Jacob & Haver
Uitgever: BBNC uitgevers
Verschenen: 2014
Genre: overige
ISBN: 9789045317144
Koop dit boek op Bol.com

Ik volg de Facebook-pagina van ‘Je had maar één taak’ al langer en ik moet altijd lachen om de meest sullige dingetjes die daar voorbij komen. Nu hebben ze vele van deze grappen gebundeld in een boekje. En je kan werkelijk lachen, gieren, brullen.

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Oftewel: waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat is niet erg, fouten maken we allemaal. Er worden echter ook fouten gemaakt waarbij je je eigenlijk afvraagt hoe dat ooit fout had kunnen gaan.

‘Je had maar één taak’ is een begrip op de social media en verzamelt online de leukste, maar vooral pijnlijkste situaties, waarbij één simpele taak al te veel van het goede bleek. De community kreeg binnen zes maanden meer dan 50.000 fans en is al vele malen in de media uitgelicht, onder meer bij Carlo en Irene in hun programma Life 4 You.

Dagelijks worden er op de social media tientallen foto’s ingezonden. Dit boek, van de gelijknamige, succesvolle facebookpagina, bevat een verzameling van de bizarste en foutste situaties. Resultaat: meer dan 200 pijnlijke, maar stiekem toch ook wel weer hilarische foto’s met gevat commentaar waarbij je als lezer steeds denkt: je had maar één taak!

Echt een grappig boekje, waarmee je kan lachen als je dat even wilt. Overal in dit boekje staan foto’s verspreid van de meest domme blunders waarbij je denkt ‘hoe kan het?’. Maar toch gebeurt het en daar kunnen andere mensen weer vreselijk om lachen. Ik moet wel zeggen dat het papier in dit boekje misschien beter glossy had kunnen zijn, want nu is het mat en kun je niet alles even goed zien, ook mede door de kwaliteit van de foto’s. Want die zijn namelijk door Jan en alleman gemaakt en worden zo opgestuurd naar de Facebook-pagina. Helemaal onderaan deze recensie staan nog wat foto’s ter impressie van het leuke boekje.

4ster

 

 

 

IMG_20141213_121120 IMG_20141213_121212 IMG_20141213_121238

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *