Recensie: Het enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek voor volwassenen

dottodotTitel: Het enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek voor volwassenen
Originele titel: Ultimate dot-to-dot Extreme puzzle challenges to complete and color
Auteur: Gareth Moore
Uitgever: BBNC uitgevers
Verschenen: 2015
Genre: kleurboek
ISBN: 9789045318783
Koop dit boek bij Bol.com

Toen dit boek op de deurmat viel maakte ik echt even een sprongetje van blijdschap, want ik hou van lijntjes trekken! Dot-to-dot is iets wat ik altijd al leuk vond namelijk. Op de basisschool kon je me gelukkig maken met een leuke dot-to-dot puzzel en nu weer in de volwassen-versie.

‘Het enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek’ staat vol met duivels moeilijke dot-to-dotpuzzels en zal je daarom uren achtereen entertainen en bezighouden. Honderden, nee duizenden, puntjes wachten op jouw verbindingslijntje en zullen uiteindelijk prachtige voorstellingen laten zien van dieren, objecten en scènes die ook uitermate geschikt zijn om in te kleuren.

Ik was echt verrast door het aantal puntjes in dit boek, zoveel had ik er nog niet eerder gezien. Een zoektocht en super leuk om te doen dat was al snel mijn conclusie. De verschillende kleuren van de puntjes vond ik ook erg leuk, zo krijg je niet een saaie uitkomst, maar juist een vrolijk geheel. Er mogen wel meer van dit soort boeken gemaakt worden.

IMG_20151224_162818 IMG_20151224_162832 IMG_20151224_162839 IMG_20151224_162847Zoals je kunt zien heb ik al wat tekeningen gemaakt door de puntjes te verbinden. Wel een aanrader is om een liniaal te gebruiken, zo krijg je een nog strakkere tekening en zeker als je langere afstanden moet trekken. Al met al een super tof boek die ik nog vaak zal gebruiken!

Beoordeling: ★★★★★

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *