Recensie: Het enige echte mandalakleurboek om te versturen

mandalakleurboekomteversturenTitel: Het enige echte mandalakleurboek om te versturen
Originele titel: Het enige echte mandalakleurboek om te versturen
Auteur:
Uitgever: BBNC
Verschenen: 2015
Genre: kleurboek
ISBN: 9789045318141
Koop dit boek op Bol.com

Dit enige echte mandalakleurboek om te versturen is weer een nieuwe manier om mandala’s in de wereld te brengen. Ze zijn een stuk handzamer en makkelijker in te kleuren omdat ze minder details bevatten. Dat maakt dit boekje misschien wel zo leuk!

Het inkleuren van mandala’s is iets wat je vooral voor jezelf doet. Maar stiekem wil je ook weleens iemand blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Daarom bedachten wij het ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’: 30 prachtige, nieuwe mandala’s in een handig boekje waar je ze makkelijk uitscheurt. Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een mandala, en je hebt een prachtige zelfgemaakte kaart om een lieve vriend(in), goede buur of jarige collega blij te maken! ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’ bevat nieuwe mandala’s die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!

Ik heb erg genoten van dit kleine boekje, het hoeft van mij namelijk niet groot, groter, grootst. Klein maar fijn zeggen ze wel eens tegen mij, maar in dit geval past dit ook prima bij dit boekje. Het is een fijn boekje om in te kleuren. De dikke platen kleuren makkelijk weg. En je kan ieder materiaal gebruiken. Echt dit boekje is misschien wel een van mijn favorieten. Laatst heb ik aan een andere kleurfanaat ook dit boekje gekocht om cadeau te doen op verjaardag en ze vindt het erg leuk. Kortom een super aanrader.

Ik heb hieronder nog wat impressiefoto’s geplaatst.

Beoordeling: ★★★★★

IMG_20150630_221118IMG_20150630_221111 IMG_20150630_221137

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *