Recensie: Het Enige Echte Kleurboek om te Versturen

Het enige echte kleurboek om te versturenTitel: Het Enige Echte Kleurboek om te Versturen
Originele titel: Het Enige Echte Kleurboek om te Versturen
Auteur:
Uitgever: BBNC uitgevers
Verschenen: 2015
Genre: kleurboek
ISBN: 9789045317670
Koop dit boek op Bol.com

Kaarten die je in kunt kleuren en vervolgens versturen. Dat is toch hartstikke leuk? Ik vond het in ieder geval een geweldig leuk idee. Ik weet niet of ik ze daadwerkelijk ooit ga versturen, maar je kan ze ook leuk in je kamer aan een lijntje hangen bijvoorbeeld of in een kaartenrekje doen. Altijd leuk!

Het inkleuren van een kleurboek is toch iets wat je vaak voor jezelf doet. Maar stiekem wil je iemand ook weleens blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Op veler verzoek produceren we daarom Het enige echte kleurboek om te versturen: 32 kleurplaten die makkelijk uit te scheuren zijn, en als ansichtkaart verstuurd kunnen worden! Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een prachtige kleurplaat, en je maakt een lieve vriend(in), familielid, goede buur of jarige collega blij met een zelfgemaakt kaartje.
Het enige echte kleurboek om te versturen bevat nieuwe platen, die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!

Zeer goede kwaliteit van kaarten, lekker dik. En ze drukken absoluut niet door. Ik denk zelfs niet als je er met natte verf op zou kliederen. Goede kwaliteit dus en een verscheidenheid aan kleurplaten. Er zitten echt weer leuke tussen. Het is misschien nog een leuk idee voor BBNC uitgevers om ook kaarten uit te geven die je in kan kleuren, maar dan met tekst erbij. Want deze zijn zegmaar blanco qua tekst. De kaarten zijn best groot, groter dan de gemiddelde kaart. Ook kun je de kaarten eventueel nog lamineren en dan als boekenlegger gebruiken, ook zeker een leuk idee. BBNC mag zeker meer van deze schattige miniversies van kleurboeken uitbrengen. Ik denk een groot succes! Zie hieronder enige foto’s voor een impressie.

Beoordeling: ★★★★

IMG_20150403_113850IMG_20150403_113906IMG_20150403_113917IMG_20150403_113925

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *