Recensie: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen

kerstkleurboekTitel: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen
Originele titel: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen
Auteur:
Uitgever: BBNC
Verschenen: 2015
Genre: kleurboek
ISBN: 9789045318752
Koop dit boek op Bol.com

Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen was stiekem wel iets wat ik al een tijdje zocht. Dus dat is wel goed gelukt bij BBNC uitgevers. Ze hebben juist mijn gedachten gelezen hihi.

December komt er weer aan, en dat betekent: feestdagen, cadeautjes, lange avonden bij het haardvuur, koude winterse wandelingen, glühwein … Maar het betekent natuurlijk ook: lekker veel tijd om te kleuren! Het enige echte kerstkleurboek staat boordevol winterse kleurplaten, om helemaal in kerstsferen te komen. Het boek is gedrukt op ons hoogwaardige kleurboekenpapier. Ga lekker op de bank liggen, ontsnap even aan de decemberdrukte en kleur een gezellige kerstkleurplaat! Tip: dit kleurboek is natuurlijk ook hét decembercadeautje (voor jezelf)!

IMG_20151015_143917

Dit is het ideale cadeautje voor iemand die van kleuren houdt en waarvoor je het juiste kerstcadeautje zoekt. Ik vind dan ook dat er erg leuke tekeningen in staan die je kan inkleuren.

IMG_20151015_143933 IMG_20151015_144051

Ik heb nog niet veel gekleurd in dit exemplaar, maar dat wil ik ook een beetje sparen tot de decembermaand. Dat lijkt me wat meer geschikt hihi. En dan blijft het ook nog wat leuker. Al met al is dit dus een ontzettend leuk boek met veel verschillende soorten tekeningen. De papier kwaliteit is zoals altijd toppie en je hebt genoeg ruimte om het te doen zoals je wilt.

Beoordeling:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *