Recensie: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen

kerstkleurboekTitel: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen
Originele titel: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen
Auteur:
Uitgever: BBNC Uitgevers
Verschenen: 2015
Genre: kleurboek
ISBN: 9789045318752
Koop dit boek op Bol.com

Kerst is alweer voorbij, maar toch is dit boek natuurlijk al uitermate geschikt voor volgend jaar! En die kerstsferen blijven ook altijd wel even hangen of niet soms? Bij deze een recensie van het kerstkleurboek voor volwassenen.

December komt er weer aan, en dat betekent: feestdagen, cadeautjes, lange avonden bij het haardvuur, koude winterse wandelingen, glühwein … Maar het betekent natuurlijk ook: lekker veel tijd om te kleuren! Het enige echte kerstkleurboek staat boordevol winterse kleurplaten, om helemaal in kerstsferen te komen. Het boek is gedrukt op ons hoogwaardige kleurboekenpapier. Ga lekker op de bank liggen, ontsnap even aan de decemberdrukte en kleur een gezellige kerstkleurplaat! Tip: dit kleurboek is natuurlijk ook hét decembercadeautje (voor jezelf)!

Het boek fungeert ook prima als cadeautje tijdens de feestdagen, want als iemand van kerst én van kleuren houdt dan kun je geen nee zeggen tegen dit speciale kerstkleurboek. De voorkant is voorzien van een shiny laagje, waardoor het nog even extra feestelijk oogt. Ik vind de tekeningen in dit boek ook weer zeer mooi. Ze hebben allerlei patroontjes, van de meest simpele tot de meest ingewikkelde mooie prints. Een waar feestje om dan weer eentje uit te mogen kiezen. De kwaliteit is zoals alle andere kleurboeken van BBNC, gewoon goed dus weer!

Beoordeling: ★★★★★

IMG_20151224_163054 IMG_20151224_163116 IMG_20151224_163129

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *