Recensie: Het Enige Echte Extreme Spot de Verschillen Boek voor Volwassenen

9200000030339272Titel: Het Enige Echte Extreme Spot de Verschillen Boek voor Volwassenen
Originele titel: Het Enige Echte Extreme Spot de Verschillen Boek voor Volwassenen
Auteur:
Uitgever: BBNC
Verschenen: 2014
Genre: overige
ISBN: 9789045317038
Koop dit boek op Bol.com

Ja, eindelijk weer eens lekker ouderwets Zoek-de-verschillen doen, daar was ik gewoon wel weer eens aan toe. Vaak deed ik dat vroeger ook, met makkelijk plaatjes. Nou we zijn nu in het tijdperk gekomen waarin kinderlijke dingen worden omgetoverd in dingen voor volwassenen. Zoals we ook kennen van de kleurboeken, is BBNC uitgevers met een volwassen-versie van spot-de-verschillen gekomen, super tof!

Je kent de zoek-de-verschillen-plaatjes van vroeger vast nog wel. Maar dit is andere koek. ‘Het enige echte extreme spot-de-verschillen-boek voor volwassenen’ is uitdagender, moeilijker en indrukwekkender dan alles wat je ooit gezien hebt. Elke zorgvuldig uitgekozen foto is vakkundig bewerkt met niet minder dan 50 (!) subtiele en geniepige veranderingen.
‘Het enige echte extreme spot de verschillen boek voor volwassenen’ zou niet extreem mogen heten als die verschillen makkelijk te vinden zouden zijn. Er zijn 38 puzzels; de eerste 36 bevatten 50 verschillen, maar de laatste twee zelfs 100! Denk dus maar niet dat dit je makkelijk af zal gaan …
Deze ultieme test van je observatietechnieken zal je uren, dagen, weken of zelfs maanden zoet kunnen houden!

Vooral het woordje ‘Extreme’ deed het em bij mijn overtuiging voor dit boek. Ik hou van iets wat extra moeilijk is en dat is ook zeker het geval bij dit boek. In dit boek zitten gewoon meer dan 2.000 verschillen, jemig ja dan ben je nog wel eventjes bezig. De foto’s in dit boek kunnen grote verschillen maar ook kleine verschillen bevatten. Je ziet snel over iets kleins heen. En per foto in dit boek zitten verschrikkelijk veel verschillen, dus dit boek is zeker een uitdaging.

Ik ben even een tijdje bezig geweest met slechts een foto. Het is wel echt leuk om te doen en geeft zeker uitdaging. Je wilt ze gewoon graag vinden, al die verschillen.

Een klein minpuntje is dan wel dat meer achterin het boek een plaat zit die op twee bladzijden bedekt zit, je moet dus telkens de bladzijde omslaan om te kijken waar het verschil zit. Dit zie je op de derde foto hieronder. Handig is het raster dat er bij geleverd zit, hiermee kun je coördinaten opschrijven waar het verschil zit.

 

IMG_20141019_131621

IMG_20141019_131202

IMG_20141019_131240

IMG_20141019_131039

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4ster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *