Recensie: Grumpy Cat’s Levensgids – Overpeinzingen van Grumpy Cat

9200000030339288Titel: Grumpy Cat’s Levensgids – Overpeinizingen van Grumpy Cat
Originele titel: The Grumpy Guide to Life – Observations from Grumpy Cat
Auteur: Grumpy Cat
Uitgever: BBNC
Verschenen: 2014
Genre: waargebeurd
ISBN: 9789045316574
Koop dit boek op Bol.com

Ik hou van katten en kattenplaatjes en kattenfilmpjes. Kortom alles wat met katten te maken heeft, helaas heb ik zelf geen lieve pluizenbol. Maar door deze Grumpy Cat Levensgids heb ik dat gevoel toch eventjes. Want met dit boek kun je verschrikkelijk lachen.

In een wereld vol inspirerende betweters is er maar één onverschillig en humeurig genoeg om de donkere kant van het verhaal te vertellen: Grumpy Cat. Zijn nieuwste boek ‘Grumpy Cat’s Levensgids’ staat boordevol nieuwe foto’s van Grumpy Cat in zijn natuurlijke omgeving, en demotiverende peptalk en neerbuigende wereldvisie. Grumpy Cat is erop gebrand je innerlijke chagrijn te vinden en te bevrijden.

Ik heb echt van iedere bladzijde genoten. In dit boekje staan namelijk typisch Grumpy Cat uitspraken, voor zover hij kan praten dan. Het is zo grappig verteld en dan met allerlei achtergrondjes erbij en een fantastische vormgeving maakt het dit leuke boekje compleet. Het boekje is best wel dik en heeft een mooie hardcover omslag. Leuk is het 3D-effect van de voorkant, want de foto van Grumpy Cat zit zegmaar echt in de lijst.

Het boek staat dan ook mooi te pronk in de kast, want zo’n chagrijnige kat kun je gewoon niet over heen kijken. Het is echt leuk hoe de uitspraken in dit boek in dit boek verdraait worden naar iets negatiefs, op een hele humoristische manier.

Mijn moeder ging er zelfs al vandoor met het boekje, je kan hem gewoon niet laten gaan. En ondanks dat zij niet zo’n kattenpersoon is, vond ze het echt heel grappig en schattig. Het boekje had van mij alleen wel wat groter mogen zijn en meer bladzijden mogen hebben. Echt een leuk boekje die je gewoon in de kast moet hebben staan.

IMG_20141019_100140

4ster

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *