Recensie: Grumpy Cat – 30 ansichtkaarten

grumpycatTitel: Grumpy Cat – 30 ansichtkaarten; oneindig chagrijnig
Originele titel: Grumpy Cat Postcard Book
Auteur:
Uitgever: BBNC
Verschenen: 2015
Genre: overige
ISBN: 9789045318295
Koop dit boek op Bol.com

Ik ben nog steeds super groot fan van Grumpy Cat en mijn moeder trouwens ook, ze is blij met alles wat ze van de chagrijnige kat ziet. Geweldig. Zo ook dit boekje voorzien van 30 ansichtkaarten.

Je kunt je afvragen waarom de wereldberoemde Grumpy Cat nog altijd zo grumpy is: ze heeft inmiddels meer dollars op haar rekening staan dan – om maar iemand te noemen – Christiano Ronaldo. En de ster van dit pluizige stuk chagrijn blijft maar rijzen: ze heeft meerdere boeken op haar naam staan, vertolkte de hoofdrol in haar eigen kerstfilm en blijft een megahit op Facebook. Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van Grumpy Cat en haar pessimistische oneliners ( ‘Het gaat niet om winnen, het gaat om niet meedoen’) zijn er nu speciale Grumpy-kaarten om op te sturen! Kies een chagrijnig kaartje uit en breng je familie, vrienden en collega’s gegarandeerd in een rothumeur.

Oh, echt ik heb me werkelijk kapot gelachen om alle leuke ansichtkaarten in dit boekje. Het zijn wel kaarten die je eigenlijk naar iemand moet sturen die deze kat kent en de humor ervan in ziet. Want niet iedereen zou ze waarderen denk ik. Bijvoorbeeld: ik denk aan je; het is vreselijk. Tsja dat zijn toch teksten waarmee je snel iemand zou kunnen verblijden denk ik. Eentje die ik dan wel weer leuk vond: frons en de hele wereld fronst met je mee. Die gaat nog wel. Maar ik vind ze veel te leuk om op te sturen eigenlijk, dus maak ik mijn moeder er heel erg blij mee.

Ze zijn tevens erg leuk om bijvoorbeeld in een lijstje op de kast te zetten of in de gang te hangen als een leuk welkomstcomité. Ik denk stiekem dat ik dat ook wel ga doen over een paar jaar in mijn eigen huisje. Een super leuk boekje dus, met hele leuke ansichtkaarten.

Beoordeling: ★★★★

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *