Recensie: Geknipt voor jou – Chantal van Gastel

gekniptvoorjouTitel: Geknipt voor jou
Originele titel: Geknipt voor jou
Auteur: Chantal van Gastel
Uitgever: The House of Books
Verschenen: 2010
Genre: chicklit
ISBN: 9789044335385
Koop dit boek op Bol.com

Geknipt voor jou is het tweede boek voor mij die ik lees van schrijfster Chantal van Gastel. Ik had genoten van Zwaar verliefd! Dus moest ik wel gewoon nog een boek van haar lezen.

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee escaleren. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

Dit is dus het tweede boek die ik lees van Chantal van het Gastel. En ik was benieuwd of ik dit boek ook zo leuk zou vinden. Het draait in dit boek om twee personages: Hannah en Frank. En ze wisselen elkaar af in de hoofdstukken. Op zich vind ik het leuker om aan een personage gehecht te blijven, maar bij dit boek heeft deze formule toch goed weten uit te pakken.

Hannah en Frank zijn beide super leuke personages. Hannah is meer een meisje die haar droom wil verwezenlijken maar daarin wordt tegengehouden door haar huidige baan. En Frank is lief, knap en zelfs een beetje arrogant. Het is leuk hoe die klik zich gaat ontwikkeling.

Opnieuw een super tof boek waar ik zeker van heb ik genoten. En ik zal nog vele boeken van Chantal gaan lezen.

Beoordeling: ★★★★

2 reacties

  1. Deze heb ik gedownload uit de Vakantiebieb, ik lees normaal nooit dit soort boeken maar hij lijkt me wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *