Recensie: Finale – Becca Fitzpatrick

finaleTitel: Finale (deel 4 van Hush Hush)
Originele titel: Finale
Auteur: Becca Fitzpatrick
Uitgever: Moon
Verschenen: 2013 (heruitgave 2016)
Genre: young adult
ISBN: 9789048829064
Koop dit boek op Bol.com

Finale is het laatste deel van de Hush Hush serie geschreven door Becca Fitzpatrick. Jammer dat de serie voorbij is, maar toch wel een genietmoment om het laatste boek in handen te hebben.

Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?

Ik heb zo erg genoten van de gehele Hush Hush serie. Maar ik ben altijd een beetje huiverig voor het allerlaatste deel van een serie. Want hoe sluit alles zich uiteindelijk af en zijn al mijn vragen wel beantwoord?

Het boek is goed als laatste deel, daar niet van hoor. Maar ik kan wel zeggen dat ik geweldig enthousiast ben over het einde. Er gebeurt ontzettend veel in korte tijd, maar niet pakkend genoeg voor mij. Dit laatste deel was toch niet zo spetterend als de voorgaande delen. Het einde was wel aan te zien komen en dat vind ik toch wel een beetje jammer altijd. Ik wacht altijd op een geweldige ontknoping die niemand uiteindelijk had verwacht, maar dan was ik bij deze serie toch aan het verkeerde adres.

Het mist gewoon net even de perfectie die het nodig heeft. Maar ondanks dat heb ik toch ontzettend genoten van de Hush Hush serie in zijn geheel. Patch is geweldig en dat maakt alles weer goed.

Beoordeling:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *