Recensie: Dierenrijk – 30 kaarten

dierenrijkTitel: 30 kaarten om in te kleuren en te versturen – Dierenrijk
Originele titel: Millie Marotta’s Animal Kingdom – 30 colouring in postcards
Auteur: Millie Marotta
Uitgever: Karakter Uitgevers
Verschenen: 2015
Genre: kleurboek
ISBN: 9789045209432
Koop dit boek op Bol.com

Millie Marotta kende ik al van haar eerdere kleurboeken, ik had er nog niet eerder eentje van gehad maar ik vond haar stijl zo opvallend en mooi! Dus toen deze door de brievenbus kwam was ik zeer verrast en aangenaam verblijd.

Creëer je eigen dierenrijk en personaliseer deze prachtige ansichtkaarten. Geef de kever een glinsterend pantser of voltooi met wat extra kleur het verenkleed van de bonte specht. Ontdek de wereld van de natuur en alles wat je nodig hebt zijn potloden, pennen, krijt of stiften en een beetje fantasie.

Het is wel wat priegelwerk in dit boekje, maar dat maakt niet uit. Want dat maakt het er voor mij niet minder om. Je moet er wel van houden dat is een ding dat zeker is, want met deze postcards is het een heel gefriemel om netjes binnen de lijntjes te blijven, ik schoot er dan ook wel eens per ongeluk naast. Maar het gaat natuurlijk om het plezier dat je eraan beleefd.

IMG_20151224_162649 IMG_20151224_162735 IMG_20151224_162744Ik heb dus met stiften gewerkt, maar je kan natuurlijk zelf kiezen wat je gebruikt. De tekening met de libelle is ook niet helemaal goed gegaan zoals je kunt zien bij het water. Maar toch blijven het erg leuke kleurplaten om in te kleuren. Al met al dus zeer leuke kaarten om lekker in te kleuren!

Beoordeling: ★★★★★

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *