Over mij

zelfportretWelkom op Tea Time Books! Ik ben Marlies en ik ben de oprichter en blogger. Maar dat niet alleen; ook ben altijd met iets creatiefs bezig, schrijfgekkie, dierenliefhebber, coffee-addict en nog wel meer. Ik vind het leuk om dingen met de wereld te delen. En vooral mijn mening over boeken. Daar kan ik alles in kwijt wat ik maar bij een boek verzonnen heb. Ook doe ik ieder jaar mee met de NaNoWriMo challenge om in een maand een boek te schrijven, zodat ik creativiteit en schrijven perfect kan combineren.

Altijd had ik al nagedacht over het beginnen van een blog en in 2014 deed ik het dan eindelijk en ook goed, want ik doe het nu nog steeds. Je kan altijd beginnen en je moet voldoende motivatie hebben om door te zetten. Ik had ook nooit gedacht zulke goede contacten op te bouwen en het begon eigenlijk als hobby voor de lol. Maar eens zien wie het gaat lezen. Dus vanaf april 2014 ben ik op dit eigen domein. En vanaf februari 2014 blog ik al. De bezoekers gingen al snel omhoog en ik besloot dus uit te breiden naar dit domein. Mijn eigen plekje op het internet.

Over mijn eigen leven; ik ben 22 jaar oud en woon in het noorden van het land. Nog bij mijn ouders, maar hopelijk binnen een aantal jaar lekker in mijn eigen stekkie. En mijn vele leuke uitjes en gezelligheden deel ik met mijn lieve vriend Daniël. We wonen zo’n 100 km van elkaar vandaan, maar dat weerhoud onze liefde zeker niet. In het dagelijks leven ben ik tegenwoordig vrijwilligster bij VluchtelingenWerk Nederland en ik ben op zoek naar een leuke fulltime baan. Ik heb game design gestudeerd en een jaartje verpleegkunde. Ook doe ik mee aan vele MOOC’s op het internetten om altijd maar bij te leren.

Veel plezier hier op Tea Time Books. Ik zou zeggen pak er een kopje thee bij en ga lekker lezen. Vragen stellen mag altijd via de mail of hieronder!

xxx

sign