Mededeling: welkom op de nieuwe website

Beste bezoeker,

Ik heb besloten dat het tijd was om van www.marliesbook.weebly.com te verhuizen naar een eigen domein. Op 22 februari ben ik begonnen weebly.com maar daar ging het best wel goed, dus het leek me leuk om eindelijk eens een mooi serieus blog te beginnen over mijn grootste hobby. Dus hierbij de nieuwe website van Tea Time Books die sinds 10-04-2014 een eigen domein heeft. Voor de nieuwe bezoekers die de oude website niet kennen, welkom! Aarzel vooral niet om comments te plaatsen onder berichten, voel je vrij op deze website. De dingen wijzen zich vanzelf alleen is upcoming pagina weg, aangezien ik vond dat dit niet echt een toegevoegde waarde heeft. Als ik echt een upcoming bericht heb dat leuk is om met jullie te delen zal ik daar een post van maken. Ook zal ik proberen vaker dingen te plaatsen. Ik moet nog even wat wijzigingen door voeren op Bloglovin, Blog Society en het Bol.com partnership, maar als het goed is ben ik straks weer helemaal up-to-date. Willen jullie iets nieuws zien, zijn jullie benieuwd naar iets, moet ik een bepaald boek reviewen aarzel niet om het aan te geven hier.

Veel lees plezier,
-x0- Marlies

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *