Mededeling: Tea Time Books nieuwe Facebook-pagina

teatimeiconfbJa, ik ben even aan het denken geweest, maar de Facebook-pagina die ik de heletijd voor Tea Time Books gebruikte was toch niet helemaal geschikt. Ook een deel van mijn portfolio stond hier namelijk op. Dus was het tijd voor verandering. Ik heb een aparte Facebook-pagina aangemaakt voor de website en daar komen alle nieuwe berichten op te staan die net online zijn gekomen (als ik dat niet vergeet natuurlijk. Hiermee weet je precies wanneer er weer wat nieuws is en blijf je op de hoogte.

Dus wil je graag op ‘vind ik leuk’ drukken dan waardeer ik dat zeer en heb je er zelf profijt van! Ik heb alvast wat oudere berichten op de pagina geplaatst, niet alles natuurlijk maar het gaat straks vanzelf wel lopen.

Klik hier om Tea Time Books te gaan volgen op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *