Make-over van de website

Jullie hebben het wellicht al opgemerkt, maar Tea Time Books is geheel vernieuwd! Ik was die saaie lay-out een beetje zat. Ik kreeg namelijk het gevoel dat het niet persoonlijk genoeg was en ik was al weken aan het dubben hoe ik dat nou op zou kunnen lossen. En bovendien ga ik morgen naar school, dus dan zou deze taak ook niet echt goed uitkomen, dus dan gelijk vandaag maar. Nou, ik ben gelijk drastisch aan de gang gegaan, door de header, achtergrond en de posts indeling wat aan te pakken. Zo hebben we nu een flashy header, een geinige achtergrond met coffee stains. Ik heb de foto van mezelf aan de zijkant vervangen door een zelf getekend poppetje die een beetje op mij lijkt. Ook hebben we nu pagina nummers op de website en nog meer nieuwigheidjes. Ik vond het supertof om de transformatie van mijn blog zo te zien. De Facebook-pagina is ook al aangepast, dus neem daar ook gerust een kijkje.

Ik hoop dat jullie de nieuwe lay-out een beetje leuk vinden! Have fun @ Tea Time Books.

teatimev

4 reacties

    1. Jazeker, de vorige lay-out was op zich ook wel leuk. Maar toch voelde het niet zoals ik het wou hebben. Dus ben ik er weer mee aan de slag gegaan. En ach we zien wel hoelang deze lay-out zo blijft. Hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *