Langste leesdag challenge 21 juni

Weer eens even een ander soort berichtje vanaf mijn kant. Maar wel een leuk nieuwtje. Ik ga namelijk meedoen met de langste leesdag dat wordt georganiseerd door uitgeverij Bruna. Het is de bedoeling dat ik 21 juni probeer de drie boeken uit te lezen van de Millenium trilogie geschreven door Stieg Larsson. Ja, dat klinkt inderdaad als een hele klus, maar het lijkt me super leuk. Er doen nog meer bloggers mee en je kunt onze groep in de gaten houden onder de hashtag #langsteleesdag en #leesmarathon. Je kunt mij volgen via Instagram onder de naam: ElizzaInsta voor updates rondom deze leesdag. Op Twitter via: ElizzaTweet. Of via Facebook: Tea Time Books.

Ik kon het dan ook niet laten om een keer product foto’s te maken.

P1030675Het eerste deel; Mannen die vrouwen haten.

P1030677Het tweede deel; De vrouw die met vuur speelde.

P1030682Het derde deel; Gerechtigheid.

 

P1030686En nog een totaalplaatje.

 

Hou jij mijn leesmarathon in de gaten?

5 reacties

  1. Ik vind de nieuwe covers van Millenium echt prachtig, en het zijn stuk voor stuk ook fantastische boeken! Ik zou ze alleen niet alledrie op één dag kunnen uitlezen haha, wat ze zijn per stuk al een hele klus!

    1. Dat geloof ik graag. Dit zijn in ieder geval prachtige uitgaves. Ik heb ze nu netjes naast elkaar uitgestald op mijn bureau. Het wordt nog een klus ;). Hopen dat het zondag mooi weer is dan ga ik lekker buiten zitten. Dat leest toch wat ontspannender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *