Gelezen in januari

De maand van januari is weer voorbij gevlogen. En daarmee dus ook weer ladingen boeken. En ik ging duidelijk meer lezen. Ik heb namelijk echt wel een leessprintje getrokken deze maand. Maar met ook de tentamens waarbij ik ze toch af en toe moest verruilen voor studieboeken gingen het weer een beetje terugtrekken. Maar ik wou ook wel af en toe ontspannen, dus pakte ik weer gewoon een leesboek. En dat heb ik best wel vaak gedaan, dus nu maar hopen dat mijn tentamens goed zijn gegaan. Ik heb ze stuk voor stuk verslonden en heel vaak ben ik de bibliotheek even ingedoken voor nieuwe boeken. Ik wil natuurlijk wat series uitlezen en dan in de tussentijd weer nieuwe boeken ontdekken, zo gaan die dingen.

Welke boeken heb ik gelezen in januari?

Ik begon de maand met Pandemonium, ik wou deze serie namelijk zo graag lezen van Lauren Oliver. Daarna begon ik met Lokroep van Amanda Hocking, super leuk boek. En daarna heb ik Cinder verslonden van Marissa Meyer, wat een top boek zeg. Tijd voor wat grappigs, dus dan maar Het Rosie Project van Graeme Simsion. Ik wil graag alle boeken van Murakami een keer hebben gelezen, dus las ik Spoetnikliefde. Daarna wat Nederlandse glorie, namelijk Tirza van Arnon Grunberg.

Altijd al nieuwsgierig was ik naar Onsterfelijk van Jessica Khoury, maar nu weet ik gewoon dat het een tof boek is. Ik las toen een spannende thriller, Glashard van Corine Hartman. Ik wou Lauren Kate nog een tweede kans geven in een andere vorm, Teardrop. Vorig jaar heb ik ergens een begin gemaakt met de Academicus Vampyrus-serie, maar nu ging ik verder met IJskoud door Richelle Mead. Sommige boeken zijn zo magisch mooi, dat ik Incarnate van Jodi Meadows niet kon laten gaan.

Sinds Onsterfelijk moet ik natuurlijk ook Vitro lezen van Jessica Khoury. Daarna weer wat grappigs, Shopaholic zegt ja door Sophie Kinsella. Oh wat heerlijk. En weer verder met de Watersong-serie van Amanda Hocking, Slaaplied. En natuurlijk weer een nieuwe serie beginnen, die past bij een andere favoriete serie. Namelijk The Infernal Devices, dus las ik deel 1 The Clockwork Angel van Cassandra Clare. Ik sloot de Delirium-serie af met Requiem van Lauren Oliver.

Ik wou natuurlijk weten hoe het met Vespasianus verder zou gaan, dus koos ik voor het derde deel; Vespasianus III Afgod van Rome door Robert Fabbri. Sinds de film ben ik verzot. I am Number Four door Pittacus Lore (stiekem dus James Frey), de Lorien Legacies-serie. Daarna koos ik voor het boek achter de film Gone Girl, Verloren Vrouw door Gillian Flynn. Nog een serie waar ik verder mee ging was, Saffierblauw door Kerstin Gier. Daarna Barista! Troost gelezen van Elsbeth Witt. En daarna weer eens een Murakami, Na de Aardbeving. En weer een nieuwe serie begonnen waar ik eerst altijd mijn twijfels bij had, Verkozen door P.C. Cast uit de Huis van de Nacht-serie.

Als laatste boeken van deze maand heb ik gekozen voor Unearthly van Cynthia Hand, een zeer leuk boek wat een goed begin belooft van een spannende serie boeken. Daarna heb ik nog een boek gelezen het vierde deel van Vespasianus; Vespasianus IV: Adelaar van Rome door Robert Fabbri. Als allerlaatste heb ik een grappig boek gelezen namelijk: De Zonderlinge Avonturen van het Geniale Bommenmeisje door Jonas Jonasson.

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *