Gelezen in mei

De maand is weer voorbij gevlogen en ook heb ik weer heel wat boeken verslonden alsof het heerlijke macarons waren. Mei was een maand waarin we de zomermaanden weer even konden proeven en nu is het alweer juni, een maand waarin ik wel hoop op mooi weer. Ook ben ik deze maand jarig, dus ik ben benieuwd of ik nog wat boeken krijg op mijn verjaardag, anders koop ik er zelf nog wel een paar. Ik wil namelijk het eerste deel van Gone ook in de prachtige editie hebben als de anderen die ik heb. En ook moet I Am Pelgrim nog nodig worden toegevoegd aan mijn collectie. Maar goed ik zal nu even bespreken welke boeken ik in mei heb gelezen. Het waren er maar liefst 22 stuks!

Ik begon met Dag 21 van De 100 serie, daarna vervolgde ik mijn fantasierijke reis met De val van Vijf – Pittacus Lore. Ik bleef nog even hangen want ik las ook nog Ontembaar van P.C. Cast & Kristin Cast. YA boeken genoeg, want ik las ook nog De Oneindige Zee van Rick Yancey. En ik wou ook nog een boek lezen uit de Loriën Kronieken, De wraak van Zeven door Pittacus Lore. En omdat ik nogal fan ben van De Selectie serie kon The Heir van Kiera Cass natuurlijk ook niet missen. Ik had mezelf voorgenomen om meer van Helen Vreeswijk te lezen, dus koos ik Chatroom uit. Lekker jeugdig. Nadien heb ik eindelijk Ik geef je de Zon gelezen van Jandy Nelson, gelukkig ook maar. Een fantastisch boek.

Daarna was het ook wel weer eens tijd voor een ander genre, dus las ik De Teruggekeerden van Jason Mott. Goede boeken genoeg in ieder geval, want ik heb ook nog I Was Here gelezen van Gayle Forman. En ik ben ook weer helemaal op schema door de De IJzerlegendes te lezen van Julie Kagawa. Leuke buitenlandse YA-boeken lezen die hier nog niet heel erg bekend zijn is ook wel leuk, zoals Since You’ve Been Gone van Morgan Matson. Ik had ontdekt dat ik een boek van Kiera Cass nog niet had gelezen, shame on me. Dus begon ik snel aan The Queen. Wat mijn mooiste boek van de maand was is zonder twijfel All The Rage van Courtney Summers. Echt een geweldig goed boek.

Soms kan ik me even in een andere wereld wanen. Maar ook gewoon bijvoorbeeld in Frankrijk door het boek Een Huis in Frankrijk door Eva de Wit. Daarna las ik weer wat erotiek. Zoals De Meesteres van Tiffany Reisz. Tussendoor heb ik nog Overzee van Marlies Brenters. En toen nog Over de Grens door Katie McGarry. Stad van Inkt heb ik ook nog gelezen van Geoff Nicholson. Daarna sloot ik de erotiek ook maar weer af met Afterburn | Aftershock van Sylvia Day. Daarna na nog Onveilig van P.C. Cast & Kristin Cast en als laatste Op zoek naar een nieuw begin van Louisa Young.

Dit was mijn stapel van deze maand, ik ben nu alweer benieuwd naar juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *