Gelezen boeken in november

Ondanks de NaNoWriMo (National Novel Writing Month, die ik overigens gehaald heb!) heb ik iets minder boeken kunnen lezen, dan mogelijk was geweest, maar desondanks nog steeds best wel veel hoor. Echt weer prachtige exemplaren mogen lezen en ik kijk elke dag met trots naar mijn boekenkast. Ik heb deze maand namelijk 15 stuks, zelfs eentje meer dan vorige maand. Het is een waar mirakel.

Welke boeken heb ik dan allemaal gelezen in november?
Ik begon de maand met Offergave van Julie Kagawa, het laatste deel uit de spannend Blood of Eden-serie. Daarna vervolgde ik mijn boeken avontuur met Een Verschikkelijke Schoonheid van Libba Bray, lekker historisch, ik hou ervan. Toen kwam ik tussen de konijntjes en zombies, met Alice in Zombieland van Gena Showalter.

Ik ben nog steeds bezig met The Mortal Instruments-serie, dus heb ik deel vier gelezen, Stad van Gevallen Engelen van Cassandra Clare. Ik wil alles weten over Four, dus las ik Het Verhaal van Four door Veronica Roth. Tijd om wat boeken uit mijn goed gevulde kast te lezen, dus dan maar The Predicteds van Christine Seifert. En daarna wegzwijmelen bij The Notebook van Nicholas Sparks.

Ik moest natuurlijk ook weer even lachen, dus las ik Glazuur van Lisette Jonkman. Daarna kon ik niet ophouden met lachen, dus heb ik Het Dagboek van Bridget Jones gelezen door Helen Fielding. Daarna was ik weer toe aan wat serieuze historie, dus Het Wisselkind en Stormbrengers van Philippa Gregory. En een echte young adult, De Duistere Kant van Mara Dyer ging ik lezen, van Michelle Hodkin.

Daarna dook ik in een bloederige thriller. Bloedlijn van Corine Hartman. En tot slot het zinderende boek Water & Vuur van Victoria Scott.

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *