Gelezen boeken in augustus

Ik heb deze maand weer behoorlijk wat boeken er door heen gejaagd. Geweldige boeken stuk voor stuk, ik had geen eentje willen missen. Nu is de maand echt aangekomen dat ik weer naar school ben. Dus zal ik misschien iets minder gaan lezen. Maar in ieder geval laten we het over deze maand hebben. Ik heb namelijk 19 boeken gelezen in totaal.

Welke boeken heb ik dan allemaal in augustus gelezen?
Ik begon met Miss Verstand het laatste deel van de Miss-trilogie van Astrid Harrewijn, echt een leuke afsluiter. Daarna was Stad van Glas aan de beurt op mijn e-reader van Cassandra Clare, mijn broertje had deze uitgezocht terwijl ik zelf niet kon kiezen. Daarna heb ik Bestemming van Alyson Noël gelezen, deze vond ik wat minder dan ik had verwacht. Toen ging ik op de ietwat erotische toer, door De Overgave van Floor te lezen van Renee van Amstel. En daarna nog Gebonden door Emma Chase. Wel weer eens wat anders. Ik was daarna toe aan een boek zoals Zac & Mia van A.J.Betts, wat een toppertje zeg. Mijn vader zit al maanden te roepen dat Het Verloren Symbool moet lezen van Dan Brown, dus heb ik dat gedaan lekker cryptisch.

Ik was ook toe aan een maandelijkse klassieker en daarvoor kwam ik met Utopia van Thomas More. Ook heb ik een complete trilogie uitgelezen in deze maand, namelijk De Godinnentest, De Godinnenwraak en Het Godinnenoffer. Tussendoor las ik nog The One van Kiera Cass, het alles beslissende laatste deel van The Selection-trilogie. En daarna Het Geheim van Penumbra’s Boekwinkel door Robin Sloan, ook echt verrassend goed boek. Ik ging door met het intrigerende en boeiende maar soms zelfs grappige boek Een Keukenmeidenroman door Kathryn Stockett. En kort daarna de historische roman van Susan Smit, Gisèle. Ik heb ook de laatste twee boeken van John Williams gelezen, Butcher’s Crossing en Augustus, echt goede boeken zeg. En ook nog deel twee van de Matched-trilogie van Ally Condie, Crossed. En als laatste van de maand heb ik Bezwering van Kelley Armstrong uit De Darkest Powers trilogie gelezen.

2 reacties

  1. Mr. Penumbra was één van mijn favoriete boeken van vorig jaar. Zo hard genoten daar van omdat het zo een uniek boek was. Zac&Mia had ik onlangs vast in de boekenwinkel, maar heb ik uiteindelijk toch terug gelegd.

    1. Ja het is echt een prachtig mooi en uniek boek. Zac & Mia, is sowieso wel een boek waarvan ik kan zeggen dat hij erg veel indruk achterlaat. Ik heb hem geleend bij de bibliotheek wellicht ook een idee voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *