Gelezen boeken april

Hopsakee, de maand is alweer voorbij gevlogen. Het gaat zo snel vind ik. Maar goed in deze maand heb ik niet heel veel tijd gehad om te lezen, helaas. Ik had het nogal druk met van alles en nog wat, zoals het Boekenfestijn, tentamens en nog andere verplichtingen. Maar ik ben weer terug. Volgende week ga ik mee doen aan de read-a-thon van Blossom Books. Jij kan ook gezellig meedoen natuurlijk klik dan op deze link. Ook kun je de Goodreads-pagina bezoeken van de read-a-thon waar je dus alvast je boeken neer kan zetten die je van plan bent te lezen. Ik zet voor nu de challenge op 3 boeken, maar waarschijnlijk gaat dit nog wel omhoog.

Mijn gelezen boeken deze maand bedragen slechts elf stuks, al moet ik zeggen als ik naar de tijd kijk die ik eigenlijk had het me nog wel meevalt. Ik begon de maand met Uitverkoren van P.C. Cast en Kristin Cast, een leuk zinderend deel van Het Huis van de Nacht. Daarna was het tijd voor wat serieuze stof, zoals How Blogs Work van Stephanie Duval. En toen spatte de liefde eraf in De Laatste Liefdesbrief van Jojo Moyes. Ik moest natuurlijk ook wel weer wat actie beleven dus ging ik beginnen in het tweede deel van de Wayward Pines trilogie, Verbeten van Blake Crouch. Vervolgens weer een emotioneel boek, Ik mis mezelf door Lisa Genova. En toen nog Verlaten van Blake Crouch. Eens een ingewikkeld boek is ook wel fijn dus, Een complexe affaire door Amy Grace Loyd. En daarna Rebel Belle van Rachel Hawkins. Humor ontbrak ook niet deze keer door De ongelooflijke zoektocht van Millie Bird door Brooke Davis. En ik ging verder in de Loriënkronieken van Pittacus Lore, door De opkomst van Negen te lezen. En als allerlaatste las ik After van Anna Todd.

Al met al toch nog een redelijke leesmaand kunnen hebben. Maar ik hoop in mei dat het wat meer zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *