En dat was 2014..

Ja, mensen het zit er nu echt bijna op. We kunnen bijna met elkaar gaan toasten op een splinternieuw jaar, 2014. Ik heb er zin in, omdat 2014 me zoveel goeds heeft gebracht en dat is toch wel zodanig dat ik het wil delen met jullie allemaal.

2014 begon zoals ieder ander jaar, feestelijk met oliebollen en champagne. Ik ben dit jaar meerdere malen naar de bioscoop geweest en dat is voor mijn doen zelfs veel. 47 Ronin, Into The Storm en Mockingjay part 1 en ze waren allemaal super tof. Ook stond dit jaar geheel in het teken van het oprichten van mijn eigen website/blog, Tea Time Books. Wat nog beter is uitgepakt dan ik ooit had durven dromen, iedereen bedankt hiervoor en natuurlijk het vertrouwen dat jullie en de uitgevers in mij zagen. En ook wil ik even Ernst Jan bedanken voor de hulp die hij me bood voor het opzetten van deze website.

Genoeg bedankjes uitgedeeld, maar ik heb dus om precies te zijn 185 boeken gelezen dit jaar, dat is nogal wat als ik dat zo bekijk. Want in januari dit jaar las ik maar 1 boek, dus mijn leessnelheid is behoorlijk omhoog gegaan. Ik heb zoveel leuke boeken gelezen, dat je hier mijn top 14 kunt terug bekijken. In april dit jaar ging mijn domein dus voor het eerst online, waar dat ik in februari nog een Weebly website had. In de zomer ging ik zoveel boeken kopen en lezen dat ik maar een e-reader vroeg voor mijn verjaardag. Ik ben er helemaal blij mee, ideaal apparaat. Mijn goede voornemens voor 2015 zijn om meer evenementen te bezoeken waar bijvoorbeeld schrijvers of iets dergelijke komen, want dat wil ik toch wel gaan doen. Ook al is dat niet altijd even handig als je in Friesland woont. Ook ga ik natuurlijk weer naar het boekenfestijn en komen er hoop ik nog vele winacties.

Qua school is het ook heel goed gegaan dit jaar. Ik ben in januari al afgestudeerd en moest dus een half jaar thuis zitten, saai zou je zeggen. Maar ik ben hierdoor dus wel op het idee van dit blog gekomen. In september begon ik mijn nieuwe opleiding, verpleegkunde op het HBO. Echt een awesome en interessante opleiding, ik ben blij dat ik het in een keer goed had. En nu zijn we weer zoals vorig jaar ook eindigde.. met oliebollen en champagne. Op een boekig 2015!

Gelukkig nieuwjaar en geniet van de oliebollen!
In lokkich nijjier en genietsje fan de oaljekoeken!
Happy new year and enjoy the oliebollen!
Bonne année et profiter des oliebollen!
Frohes Neues Jahr und genießen Sie die oliebollen!
Feliz Año Nuevo y disfrutar de las oliebollen!

477987059

4 reacties

    1. Haha, ja een echte Fries hier. Toch hoop ik nog evenementen te gaan bezoeken en het lastige is dat ik ook nog niet kan autorijden dus dat gaat ook niet zo gemakkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *