Contact/PR

Vragen/opmerkingen

Tea Time Books is het persoonlijk boekenblog van Marlies, een fanatieke lezeres. Ik vind het echt fantastisch als ik reacties ontvang van mijn mijn lezers en lezeressen. Mocht je een vraag of opmerkingen over de site, dan nodig ik je bij deze uit om me te benaderen via dit e-mail adres: m.e.stienstra@home.nl of vul hieronder het contactformulier in. Dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden.

Zakelijk contact

Begin 2014 ben ik dit blog gestart en maandelijks verwelkom ik hier vele bezoekers. Ik probeer zoveel mogelijk contact te behouden met mijn bezoekers en er voor te zorgen dat ze blijven terugkeren voor een nieuwe post. Als u aandacht wil vragen voor uw boek/product dan kunt u mij contacteren.

Recensie

Wanneer ik van u een recensie-exemplaar ontvang zal ik er zeer zorgvuldig mee omgaan.
– Ik zal altijd eerlijk zijn qua mening met betrekking tot het boek.
– De cover laat ik duidelijk zien en ook productinformatie wordt altijd duidelijk vermeld.
– Ik kan werken met deadlines mocht u dat willen, maar sowieso streef ik naar een recensie die binnen drie weken online zal staan.
– U ontvangt een mail met de directe link naar de recensie wanneer deze online wordt geplaatst.
– Ik zal een link plaatsen naar de verkooppagina voor het boek op Bol.com

Winactie

Wilt u graag dat uw boek in de picture komt door een leuke winactie te organiseren samen met Tea Time Books. Deze actie wordt uiteraard gedeeld onder mijn bezoekers en met behulp met mijn social media accounts.

Adverteren?

Wilt u graag aandacht voor uw nieuwe boek dat iedereen zou moeten lezen of iets anders met betrekking tot boeken, huur dan een advertentieruimte op Tea Time Books. Zo kunt u een ruimte krijgen in mijn sidebar, maar ook kunt u de achtergrond volledig naar uw wens maken.

Voor al het zakelijk contact: m.e.stienstra@home.nl. Dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden.

 Zie hier de disclaimer.

Samenwerkingen overige bedrijven:

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen? Teatimebooks.nl werkt graag met u samen. Bedrijven die al samenwerken met teatimebooks.nl:

logo-GSMpunt