Celebration: Tea Time Books bestaat een half jaar

Ja lieve mensen, Tea Time Books bestaat vandaag officieel een half jaar. Op 22 februari begon ik eens voor de gein met het opstarten van een Weebly blogje over boeken. Maar al snel had ik door dat ik hartstikke leuk vond om te doen en ook nog eens best veel bezoekers kreeg in het begin. Dus ik dacht, waarom geen eigen domein? Dus ben ik op 10 april over gegaan naar waar we nu zijn, namelijk teatimebooks.nl. Ik ben jullie allemaal erg dankbaar voor de vele comments, tweets, likes, etc. overal. Echt, dat waardeer ik ontzettend. Maar ook de uitgevers wil ik bedanken voor het geloven in mijn website en het sturen van de boeken, persberichten, etc. Echt fantastisch, dit had ik niet gedacht toen ik begon met deze website. Helaas trakteer ik nu niet op cadeautjes of taart, maar een leuk berichtje en een plaatje van een taartje doen het hem vast!

Thx.

xoxo Marlies

healthy-cake_thumb_3

 

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *