Bookhaul: 25 februari 2014

BOOKHAULZo daar ben ik met de eerste bookhaul die ik ooit gemaakt heb. Ik hoop dat het een beetje in de smaak zal vallen. Ik vertel de prijs, de reden waarom ik hem heb gekocht en waar ik hem heb aangeschaft.Laten we maar snel beginnen.
Ik heb al deze boeken vandaag op 25-02-2014 gekocht, toch een beetje onverwacht aangezien ik helemaal niet van plan was om boeken te kopen in eerste instantie, maar de koopjes kon ik niet weerstaan.
De waardes baseer ik op de actuele prijs bij bol.com of anders vermeld.

 

PictureJoyland – Stephen King
Betaalde prijs: €0,00
Waarde: €13,00 (bij voordeelboekenonline)
Waar (gewonnen): voordeelboekenonline.nl
Ik begin met een boek die ik niet gekocht heb, maar gewonnen. Jawel, mijn broertje is zo lief geweest om met een actie mee te doen waarbij je iets voor een ander kon winnen en hij weet dat ik gek ben op boeken. Heel lief dus. Ik heb deze al gelezen, maar dat was van de bibliotheek, dus ik ben blij dat ik hem nu zelf ook heb. Zie hier mijn review over dit boek.

Picture

De littekens van mijn leven – Katie Piper
Betaalde prijs: €3,99 (2 voor €5,99 in combinatie met de Wolvenlus)
Waarde: €7,50
Waar: Trekpleister (nu twee boeken voor €5,99 in de aanbieding)
Dit boek sprak me aan omdat er een verminkte vrouw op de voorkant stond en zij haar levensverhaal in dit boek verteld.
Het gaat dus over haarzelf, een jonge vrouw van vierentwintig die alles heeft wat ze wil. Tot ze op een dag Daniel Lynch ontmoet en een relatie met hem aangaat alles lijkt perfect. Tot ze twee weken later met hem meegaat naar een hotel en acht helse uren lang wordt verkracht, geslagen en met de dood wordt bedreigd. Ze meld hem uit angst niet aan bij de politie. Als ze op een dag op straat loopt wordt ze met een bekertje zwavelzuur in haar gezicht gegooit door een man.. dat verwoeste haar leven, maar toch vocht ze terug.
Dit lijkt me echt een ongelooflijk indrukwekkend verhaal en aangrijpend.

Picture

Kom terug bij mij – Marian Keyes
Betaalde prijs: €1,00
Waarde: €17,90
Waar: kringloopwinkel
Dit boek stond tussen een hele berg oude boeken in een kringloopwinkel. Ik had zin om weer eens chicklits te lezen en besloot deze mee te nemen voor maar één euro.
Anna Walsh ligt volkomen uitgeteld bij haar ouders op de bank in Dublin. Ze was zo gelukkig met haar knappe echtgenoot Aidan, haar appartement in Manhattan en haar wereldbaan? Maar Aiden is weg.. Anna belt en mailt hem elke dag, maar Aiden reageert niet. Anna besluit terug te gaan naar haar huis en haar werk. Daar is het niet eenvoudiger geworden. Wat is er aan de hand dat Aiden niet meer met haar wil praten?
Het lijkt me wel een geinige titel waar je ook wel emotionele stukjes in kunt verwachten.

Picture

De Wolvenlus – Nicholas Evans
Betaalde prijs: €3,99 (2 voor €5,99 in combinatie met De littekens van mijn leven)
Waarde: €19,95
Waar: Trekpleister (nu twee boeken voor €5,99 in de aanbieding)
Ik weet niet goed wat ik bij dit boek moet verwachten aangezien ik toch gebruik wou maken van de 2 voor 6 euro actie, dit was wel een lekker dik boek dus deze werd het.
Een troep wolven waart in een bosrijke omgeving in het dorpje Hope in Montana, de streek waar ze een eeuw geleden volledig werden uitgeroeid. Nu worden ze beschermd door de wet en door biologe Helen Ross, die in het gebied is om deze prachtige wilde dieren te observeren. Ook moet ze zien te voorkomen dat de wolven opnieuw worden afgeschoten.
Ik weet nog niet zo goed hoe je met deze tekst een boek wil vullen, dat gaan we zien.

Picture

De Gelukkige Huisvrouw – Heleen van Royen
Betaalde prijs: €2,50
Waarde: €12,50
Waar: kringloopwinkel
Ik heb hier de film al van gezien en vond deze erg goed, dus toen ik dit boek zag dacht ik gelijk: ‘die moet ook in de collectie!’
Lea is een gelukkige huisvrouw, ze heeft alles wat haar hartje begeert: een ambitieuze echtgenoot, een mooi huis en geld in overvloed. Alles verandert als haar man Harry besluit dat het tijd is voor een kind. Als Harry jr. na een helse bevalling in zijn wiegje ligt, blijkt de roze wolk een onweersbui te zijn…
Oftewel zoals de film, leuk om dit boek te lezen lijkt mij.

Picture

Echt Verliefd! – Cathy Kelly
Betaalde prijs: €1,00
Waarde: €16,99
Waar: kringloopwinkel
Dit leek me ook weer zo’n weg droom chicklit, de voorkant zou mij ook kunnen zijn, alleen het boek ontbreekt nog.
Drie jonge vrouwen ondervinden dat er in een jaar tijd veel kan gebeuren.. Evie gaat trouwen met de aardige Simon, maar blijft fantaseren over wilde mannen. Cara is beeldschoon, heeft een geweldige baan en is niet van plan zicht te binden. Olivia durft zich juist niet te verzetten tegen haar echtgenoot die wil dat ze thuisblijft. Tot een gast op het huwelijksfeest van Evie’s vader een enorme opschudding veroorzaakt.
Het lijkt me echt weer zo’n romantisch grappig romannetje. Ik ben benieuwd!

Picture

Koorts – Saskia Noort
Betaalde prijs:
€3,00
Waarde: €19,95
Waar: kringloopwinkel
Ik heb al zoveel gelezen dat Saskia Noort een goede schrijfster is, voor deze prijs besluit ik het toch ook maar eens te gaan proberen.
Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze verbreekt haar relatie en vertrekt met haar vriendin naar Ibiza. Samen storten ze zich in het feestgedruis. Tot een van hen plotseling verdwijnt Vanaf dat moment begint een koortsachtige zoektocht over Ibiza.
Dit boek lijkt me echt eentje waarmee je zomers op het strand ligt, aangezien het verhaal er wel naar is. Wie weet bewaar ik hem tot de zomer.

Picture

De Verbouwing – Saskia Noort
Betaalde prijs: €2,50
Waarde: €12,50
Waar: kringloopwinkel
Toen zag ik dit boek ook nog staan, ik dacht dan neem ik die ook maar gelijk mee om gelijk meerdere boeken van haar te gaan lezen.
Wanneer plastisch chirurg Mathilde haar privékliniek opent, lijkt dit een glansrijke stap in haar carrière. Maar schijn bedriegt: haar huwelijk wankelt, de verbouwing van hun huis verloopt rampzalig en de helpende hand van een oud vriendje zorgt ervoor dat Mathilde in een wel heel benarde positie belandt.
Hij lijkt me wel spannend en af en toe zelfs ook wel grappig, ik ben benieuwd naar dit boek.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden met mijn eerste boeken haul voor dit blog, ik heb nog nooit zoveel goedkope boeken in een dag kunnen aanschaffen misschien heeft dit blog iets magisch over zich. Echter heb ik wel een klein probleem, al mijn boeken opslag plekken zijn nu vol en staan ze nu prompt op mijn bureau, ik moet eerst weer een plek gaan bedenken waar ik deze boeken kwijt kan maar dat ga ik wel even bekijken.

Ik ga jullie nu wat facts vertellen. Hoeveel heb ik nu in totaal bespaard op dit aantal boeken.
Hoeveel heb ik in totaal betaald: €16,00
Wat is de totale winkelwaarde: €120,29
Hoeveel heb ik in totaal bespaard: €104,29

Dat is noem ik nog eens mooie deal! Zo wil ik wel vaker shoppen. Hebben jullie ook wel eens van zulke koopjes te pakken? Vertel het in de comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *