1000 vragen aan jezelf | deel 3

Daar ben ik weer met alweer het derde deel van deze leuke 1000 vragen aan jezelf. Lees maar snel verder! 🙂

IMG_6234_2
©Make It Personal

29. In hoeveel huizen heb je gewoond?
In maar 1 huis en dat is het huis waar ik nu woon. Ik ben dus nog nooit verhuisd. Soms toen ik kind was vond ik het vervelend dat ik daar nooit over mee kon praten, maar achteraf gezien vind ik het wel prima zo.

30. Wat is jouw guilty pleasure?
Zoals Lieke ook al zei in haar eigen 1000 vragen aan jezelf, voel ik me niet guilty voor een bepaald soort voedsel of drankje. Maar heb ik iets met keukentjes voor kinderen. Ik wou zelf vroeger altijd zo’n ding hebben, die heb ik nooit gehad. Maar ik heb er nu dus nog steeds een zwak voor.

31. Welk boek heb je het laatst gelezen?
What’s Left of Me door Kat Zhang op mijn e-reader.

32. Waarom heb je het kapsel wat je nu hebt?
Ik heb al jaren een bob die ik laat knippen zodat het scheef naar voren loopt. Ik heb dit kapsel vooral omdat het me wel goed staat, omdat het makkelijk is en best wel mooi lang wordt. Dus dan is de keuze makkelijk als je hem telkens weer kiest.

33. Ben je verslaafd aan je telefoon?
Mwah ja, dat kan ik eigenlijk wel zeggen denk ik. Al zie ik mensen om me heen die hem nog veel vaker pakken dan ik. En als ik niks hoef te doen dan pak ik hem eigenlijk ook niet, of ik moet me echt vervelen.

34. Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?
Dat maakt niks uit.

35. In welke winkel kom je graag?
Boekwinkels en de Action. Daar kan ik echt tijden rondlopen en lekker sneupen. Bij de Action kan ik vaak wel kopen wat ik leuk vind, bij de boekwinkel wordt dat een ander verhaal. Maar het is beide leuk om te bezoeken. En ik heb ook echt wat met schoenenwinkels trouwens.

36. Welk drankje bestel je in een café?
Meestal bier, dat vind ik wel lekker en is vaak nog het goedkoopst.

37. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?
Vo0ral als ik op een bepaalde tijd op een andere plek moet zijn dan houd ik me daar vaak wel strikt aan, maar als ik vermaak en het maakt niet uit. Dan blijf ik eigenlijk net zolang totdat het niet meer kan of gewoon saai wordt.

38. Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?
Ik heb eventjes een design bedrijf gehad, dus dan is die keuze dus makkelijk. Helaas bestaat die nu niet meer door omstandigheden, maar ik hoop het in de toekomst weer op te pakken.

39. Wil jij altijd winnen?
Ik doe meestal altijd mee voor de lol, maar het is gewoon leuk om te winnen.

40. Ga je naar de kerk?
Nee.

41. Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Nah.. ik heb weinig te klagen op zich. Ik denk een 7 ongeveer?

42. Was je goed op school?
Mwah, algemeen gezien redelijk denk ik. Meestal haalde ik wel voldoendes. Ik kreeg op de basisschool op mijn donder omdat ik in de kleuterklas zogenaamd niet kon knippen.. Oké dan! Denk ik nu. En later had ik problemen met rekenen door mijn dyscalculie. Dus er was wel een reden dat ik dus ook geen wonder was in wiskunde. Op de middelbare school haalde ik op andere vakken dan wel weer goede cijfers. Zelfs economie wist me meer te boeien dan wiskunde. Op het mbo was ik ook wel goed I guess.

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *